Fotograf Johan Lindvall - Barnfotografering i Kristianstad och Lund
LÅT MIG FOTOGRAFERA DET FINASTE DU HAR

Kanske har du sett gamla svart/vita bilder på din farfar eller din farfars far där han stolt, eller kanske lite blygt, står uppställd framför fotografen i bästa söndagskostymen. Tänk att någon fångade hans blick, hans “look” just den dagen. Och tänk att du så här många år senare kan se precis hur han såg ut för så längesedan. Vad tänkte han? Hur mådde han? Tanken är svindlande, men betänk att om hundra år sitter säkert dina barnbarns barn och tittar på bilder av dina barn och din familj och drömmer sig tillbaka i tiden.

Stacks Image 18
Det är underbart med små barn. De utvecklas så snabbt, första leendet, när det börjar gå eller säger mamma första gången.
Tänk att ha fina bilder på det käraste du har. Professionellt tagna porträtt på sina barn är extra roliga att ha, de blir ett minne för livet. Bilder är också den perfekta presenten till mor- och farföräldrar. I en jäktad vardag är det lätt att fotograferingen glöms bort, boka därför tid redan i dag.
Stacks Image 22
Självklart är syskon, familjen, hunden och katten också välkomna att vara med. Var inte rädd för att komma med önskemål, det mesta brukar gå att lösa. Min fotostudio i Kristianstad är väl anpassad för små och stora barn, skötbord finns för de minsta och kritor för de lite större. I studion finns många olika bakgrunder, miljöer och massor av rekvisita som vi matchar efter önskemål och klädstil. Under den varma delen av året så fotografera jag gärna utomhus, antingen i parken som ligger brevis min studio eller på ert favoritställe vid havet, sommarängen eller hemma i er trädgård. Jag utgår även från Lund och då tar jag med mig mobil studio eller så tar vi bilderna i Lunds vackra Stadspark, Folkets park, vid havet i Lomma eller Bjärred.
Från era bilder kan ni sedan beställa förstoringar, collage och bilder till album. Jag kopierar själv alla bilder i de flesta format och på olika material, t.ex. canvas, laminat eller fine-art papper. En fine-art bild inramad med passepartout blir ett riktigt konstverk att hänga på väggen. Färg, svart/vitt, sepia eller pastell, det kostar inget extra. Jag visar gärna de olika varianterna och vilket som passar dina bilder bäst.