Jubileum | FOTOGRAF JOHAN LINDVALL - Porträttfotograf, Bröllopsfotograf, Barnfotograf, Reklamfotograf Kristianstad, Lund, Hässleholm, Sölvesborg, Lomma, Bjärred, Östra Göeinge

30 år sedan det hela började...


Tänk vad tiden går fort. 1988 klev jag in på Ateljé Birgit Jehlbo för att börja jobba som assistent. Det har redan gått 30 ÅR!!? Under mina 30 år i fotografyrket har det hänt massor, inte bara med mig som fotograf och person utan hela utvecklingen inom fotografi ser helt annorlunda ut i dag. När jag började hade vi film i kameran och fotolabben blomstrade. I dag är det mesta digitalt, både på gott och ont. Jag tänkte att jag skulle skriva lite här på bloggen om vad som har hänt i fotografvärlden under de här 30 åren som har passerat.

Här är två bilder på samma fotograf fast i lite olika årgångar. Den ena är fotograferad av Birgit Jehlbo 1988 när jag var helt ny och grön som fotograf, eller i alla fall till yrket. Den andra bilden är lite färskare, ett självporträtt.

Johan88050Johan-0058549 kopia
Det skiljer 30 år mellan bilderna, den ena är från 1988 och den andra är nutida. :-)


Johan6år
På den här bilden är jag 6 år gammal och jag hade inge aning om att jag skulle själv välja en
bana som fotograf. Den här bilden är också tagen av Birgit Jehlbo någon gång 1973.


Ett jubileum skall naturligtvis firas och jag tänkte att jag skulle ha lite fina erbjudande på fotograferingar och förstoringar. Så håll utkik här på min hemsida eller på Facebook för aktuella erbjudande.
Nu kör vi 30 år till....