Babyfotografering hos Fotograf Johan Lindvall
VÄLKOMSTERBJUDANDE!
Babyfotografering med 4 bilder utan extra kostnad.
Erbjudande
Har du en baby i åldern 0-6 månader då har jag ett exklusivt erbjudande till dig. Du får en professionell porträttfotografering i färg eller svart/vitt med 4 9x12 bilder utan att betala något extra. Enda villkoret är att du gör en fotografering till ordinarie pris hos mig vid tiden för ditt barns 1-årsdag.
Grattis till babyn!
Det är underbart med små barn. De utvecklas så snabbt, känner igen röster, fäster blicken och ler för första gången. Tänk dig fina bilder på det käraste du har, från baby och 1-årsdagen. Professionellt tagna porträtt från den ljuvliga småbarnstiden är extra roliga att ha, ett minne för livet. Det blir också den perfekta presenten till mor- och farföräldrar. I en jäktad vardag är det lätt att fotograferingen blir bortglömd, boka därför tid redan i dag. Har du frågor eller vill boka tid är du alltid välkommen att ringa mig på
044-210111.
Det finstilta
Erbjudandet med babyfotografering utan extra kostnad gäller för baby 0-6 månader. Villkoret är att du gör en porträttfotografering till ordinarie pris hos mig vid tiden för ditt barns 1-årsdag. Kommer du inte till avtalad 1-årsfotografering men har tagit del av erbjudandet, skickas en räkning på kostnaden för utförd babyfotografering inkl. 4 bilder.
Stacks Image 24
Stacks Image 26
Stacks Image 28
Stacks Image 30
Välkommen att boka tid!