Bröllopsfotograf - Fotograf Johan Lindvall - Kristianstad, Lund coh Skåne
INVESTERA I VACKRA MINNEN FRÅN ER LYCKLIGASTE DAG
Mitt första bröllop fotograferade jag sommaren 1988. Varje bröllop jag har fotograferat sedan dess har alla varit unika. För mig är det viktigt att känslan kommer fram i bilderna, blickar, leenden, att det syns att ni tycker om varandra. Mitt mål är att fånga den riktiga känslan, att fånga ögonblicken. Jag älskar verkligen att fotografera bröllop och jag hoppas att det syns i mina bilder, förlåt, ERA bilder….
En investering…
Att gå till fotografen innebär inte bara att man köper några bilder. Bilderna fångar ett ögonblick i livet. Ögonblick man gärna vill bära med sig som underbara minnen. Fotograferas ni av mig så investerar ni i minnen från er bröllopsdag. Resultatet, era bilder skall räcka mycket, mycket längre än blommorna, klänningen, maten eller tårtan. Hjälpa er att återskapa, dofterna, ljuden och känslan. Låt mig fånga era ögonblick, era skratt, er kärlek.
Stacks Image 14
Vad kostar det?
Det är ert bildbehov som styr vad det kostar. Vill ni ha mycket bilder, album, tackkort, digitala filer etc. kostar det givetvis mer. Känner ni att behovet är mindre blir summan också lägre. Vill ni att jag skall vara med och dokumenterar hela er dag eller tycker ni att bilderna på er två är viktigast. Jag har färdiga paket i olika prislägen men sätter gärna ihop ett personligt anpassat paket för just er. Mina bröllopsfotograferingar startar på 4500:-. Slå mig en signal eller skicka ett mail så skickar jag gärna min kompletta prislista/broschyr med min bröllopspaket.
Mer info…
Fler bröllopsbilder ser du i min portfolio som du hittar här ovan. Slå mig gärna en signal på 044-210111 om du har fler frågor eller om du vill boka mig som er fotograf. Ni är alltid välkomna till min studio som ni hittar på Tyggårdsgatan i Kristianstad, precis bakom Regionmuséet och ett stenkast från Stora torg.